Rapide. Personalizate. Soluții eficiente

Web Design and Development

Sistemul de administrare al universității

Sistemul de Management al Universității este un sistem on-line pentru întreprinderi care automatizează procedurile interne de lucru ale unei universități, precum și interacțiunea cu studenții și instructorii.

SMU permite universităților să creeze o organizație mai structurată, să sporească capacitatea de gestionare a tranzacțiilor și să îmbunătățească sistemul de control intern.

Dă clic aici pentru a descărca caracteristicile complete ale SMU

Dă clic aici pentru a solicita o demonstrație

Soluția academică

Studenți: Educație personalizată și de înaltă calitate accesată cu ușurință, cu economie de timp.

Utilizând SMU-X1, elevii nu trebuie să meargă la universitate pentru a aplica, ci mai degrabă să aplice online. În calitate de studenți, aceștia pot accesa de la distanță SMU-X1, nu trebuie să aștepte în rând pentru a-și înregistra cursurile sau pentru a-și plăti taxele. Aceștia pot comunica online cu instructorii lor, își pot vedea notele și își pot verifica starea curriculară oricând și oriunde.

Facultate: Cursuri de calitate mai bună, interacțiune directă student-instructor, precizie de notare, gestionarea ușoară al conținutului cursului.

Utilizarea Facultății UMS-X1 poate oferi cursuri mai organizate care au o interacțiune directă cu studenții. Instructorii își pot gestiona eficient ofertele de curs utilizând mediul de gestionare al cursului furnizat de SMU-X1. Prin luarea ineficiențelor din proiectarea și livrarea cursului, SMU-X1 le oferă instructorilor mai mult timp pentru a-și îmbogăți cursurile, pentru a-și construi expertiza și pentru a sprijini progresele și performanțele elevilor.

Soluția Administrativă

Administratori: o platformă eficientă pentru îmbunătățirea calității și pentru a influența mai mulți studenți.

SMU-X1, fiabilitatea, scalabilitatea, suportul standardelor deschise și integrarea cu sistemele campusului de vârf asigură o implementare ușoară, o gestionare redusă a cheltuielilor, o creștere fără probleme și o rentabilitate cât mai rapidă a investiției instituției. În plus, capacitățile sale de extragere a datelor și de raportare permit administratorului să extragă informații pentru a sprijini inițiativele interne și externe, să planifice utilizarea, procesele de acreditare, direcționarea în recrutare, intervenția studenților și multe altele.

 
Web Design and Development

Web Design și Developare

Vă doriți un design îngrijit, precis și profesional, care să se adapteze la creșterea viitoare a afacerii sau organizației Dvs.? Ați găsit răspunsul Dvs. cu serviciile profesionale de web design. Aici planurile Dvs. se întâlnesc cu pasiunea noastră pentru design și se potrivesc dedicării noastre pentru a oferi servicii unice, personalizate de web design care transformă viziunea dumneavoastră în succes. De asemenea, putem oferi servicii de întreținere a site-urilor în curs de desfășurare și putem gestiona înregistrarea Dvs. de găzduire web și de nume de domeniu.

Resursele noastre dedicate acoperă ciclul de viață al dezvoltării web, pornind de la: Colectarea datelor și înțelegerea strategiei și a obiectivelor de afaceri ale clientului, analizarea nevoilor acestora, conceptualizarea soluției pe parcursul etapelor de dezvoltare gestionate, până la implementarea finală, precum și gestionarea schimbării și evoluției.

Content Management System

Sistem de management al conținutului

SCM (Sistemul de Content Management) reprezintă procesele și fluxurile de lucru implicate în organizarea, clasificarea și structurarea resurselor informaționale, astfel încât acestea să pot fi stocate, publicate și reutilizate în mai multe moduri pe site-urile și aplicațiile noastre.

SYSCOM și-a dezvoltat propriul sistem personalizat de gestionare a conținutului (SCM) bazat pe Platforma CodeIgniter, care este utilizat pentru a colecta, gestiona și publica conținut, stocând conținutul fie ca componente, fie ca documente întregi, menținând legăturile dintre componente. Sistemul nostru de management al conținutului este o soluție extrem de avansată și flexibilă pentru site-uri web și portaluri de dimensiuni mici, medii și mari.

Responsive Web Design

Web Design Personalizat

Oferim soluții de design web personalizate (Responsive Web Design) o abordare a design-ului web care are ca scop crearea site-urilor pentru a oferi o experiență optimă de vizionare, citire ușoară și navigare cu minimizarea redimensionării, panoramării și derulării pe o gamă largă de dispozitive, telefoane mobile și tablete.

Dezvoltarea site-urilor web cu RWD adaptează aspectul la mediul de vizualizare prin utilizarea unor grile fluide, bazate pe proporții, imagini flexibile și interogări media CSS3.

SEO

SEO

Optimizarea motorului de căutare este procesul de afectare a vizibilității unui site web sau a unei pagini web într-un motor de căutare. Cu cât clasamentul este mai vechi sau mai înalt pe pagina cu rezultatele căutării și cu cât mai frecvent apare un site în lista cu rezultatele căutării, cu atât mai mulți vizitatori vor primi de la utilizatorii motorului de căutare.

Indiferent dacă conduceți o afacere mică sau o întreprindere mare, echipa noastră va analiza cerințele dvs. și, în consecință, va schița strategia SEO pentru o vizibilitate maximă a site-ului dvs. Oferim pachete SEO complete, adaptate nevoilor specifice ale afacerii dvs.

Mobile Application Development

Dezvoltarea aplicațiilor mobile

Cauți o aplicație personalizată Android / iOS? Preferi o aplicație Web care răspunde la platformă și care necesită un backend securizat? Verozone Solutions are grijă de organizația Dvs., indiferent de platforma.

Dezvoltare de aplicații Android

Sistemul de operare Android a acaparat piața de telefonie mobilă și este foarte popular datorită ușurinței sale de folosire și a caracteristicilor minunate. Aici, la Verozone Solutions, avem o echipă dedicată dezvoltării de aplicații pentru Android, care oferă abilități și cunoștințe în dezvoltarea de aplicații pentru telefoane Android și alte dispozitive compatibile. Suntem încrezători să depășim așteptările dvs. oferind servicii de dezvoltare de aplicații Android de cea mai bună calitate pentru afacerea dvs. și / sau în funcție de nevoile dvs. specifice.

Dezvoltare aplicațiilor iOS

Echipa noastră urmărește evoluțiile tehnologice iOS și este întotdeauna informată despre fiecare versiune actualizată și fiecare dispozitiv iOS mobil recent lansat. Folosind tehnologia și instrumentele de ultimă generație, developerii au capacitatea de a dezvolta aplicații personalizate pentru iPhone pentru satisfacția și plăcerea Dvs.