Social Media Management

domian names
Ce garantează Tehnologiile Verozone Solutions clienților săi?

Într-adevăr, marketingul digital este una dintre cele mai strălucitoare profesii din zilele noastre. Marketingul digital este probabil să creeze 150 de mii de locuri de muncă în următorii 2 ani și există o lipsă imensă de profesioniști specializați. Lumea este acum online. Acest lucru a făcut ca canalele de marketing digital și social media să fie cele mai răspândite, interactive și esențiale dintre toate instrumentele de marketing moderne. Serviciile de marketing social media Verozone Solutions se concentrează pe punerea companiei dvs. într-o poziție mai bună între dumneavoastră și clienții Dvs. Social Media are rolul de a îmbunătăți rezultatele online, precum și loialitatea și angajamentul clienților. Din acest motiv, Verozone Solutions a lansat "Verozone Social", oferind strategii de marketing care, în cele din urmă, vor spori vânzările companiei creând concomitent un angajament cu publicul țintă. Acesta este un succes-cheie al fiecărei companii prezente online, este extrem de important să oferi feedback și să menții o relație loială cu clienții.

pentru a primi pachetul Dvs. Social Media.

Nume de Domeniu

domian names
Numele de domenii sunt utilizate în adrese URL pentru a identifica anumite pagini Web. Milioane de nume de domeniu au fost deja înregistrate și alte mii sunt rezervate în fiecare zi. Chiar dacă nu sunteți pregătit să publicați site-ul Web, încă puteți să vă rezervați numele de domeniu. Veți primi o adresă de e-mail de marcă (info@yourwebsiteaddress.com) și o pagină Web de start personalizată pentru afacerea Dvs.

pentru a vă rezerva numele de domeniu.

Găzduire Web

web hosting
Specialiștii nostri de găzduire vă pot ajuta în luarea deciziilor critice cu privire la nevoile dvs. de găzduire. Transformăm viziunea dvs. în realitate și vă ajutăm să alegeți soluția potrivită conform bugetului Dvs. Găzduirea este o metodă eficientă și economă care utilizează resursele serverelor de înaltă performanță pentru a găzdui site-uri web, aplicații și baze de date care vă facilitează cerințele online.

pentru a primi pachetul dvs. de găzduire personalizat.

Automatizarea Proceselor de Afaceri

Business Process Automation

Automatizarea proceselor de afaceri (APA), strategia utilizată de o companie pentru a automatiza procesele pentru a reduce costurile. Aceasta constă în integrarea aplicațiilor, restructurarea resurselor de muncă și utilizarea aplicațiilor software în întreaga organizație.

Cum o facem

Lucrăm într-o manieră obiectivă, personalizată și creativă pentru a oferi soluții de automatizare inteligente pentru a satisface nevoile de bază ale clienților noștri în ceea ce privește cerințele financiare și de raportare. Oferim servicii complete care oferă soluții inteligente și ușor de gestionat. Accentul nostru este pus pe soluțiile integrate complexe care beneficiază de standardizarea și simplificarea proceselor și optimizarea proceselor.

Suport tehnic

Sistemul de Detecție a Intruziunilor în Rețea

Sistemul de Detecție a Intruziunilor în Rețea SYSCOM (SDIR) a dobândit o abordare multi-strat la securitatea rețelei. Prima linie de apărare a sistemului dvs. împotriva activității de rețea rău intenționată este sistemul nostru de detectare a intruziunilor. SDIR-ul nostru este un sistem bazat pe gazdă care monitorizează în mod constant conexiunile de rețea server pentru a detecta o activitate rău intenționată. Dacă este detectată o activitate de rețea suspectă, echipa noastră de specialiști în securitate este imediat informată și trimisă pentru a investiga activitatea.

Raportare Bandwith Live

Nu este nimic mai neplăcut decât să aveți un mare flux de trafic pe site-ul Dvs. și să nu aveți bandwith-ul disponibil pentru a se ocupa de toți vizitatorii noi simultan. Sistemul de furnizare a rețelei poate asigura rapid o capacitate de rețea pentru a permite o activitate neașteptată a rețelei.

Furnizori de Bandwith Multipli

SYSCOM folosește conexiuni la mai multe coloane principale pentru a se asigura că datele ajung la utilizatorul final în cel mai rapid și eficient mod posibil. Rețeaua noastră are și o capacitate excesivă mare.

Monitorizarea sistemului în funcționare

Sistemul nostru de monitorizare este capabil să monitorizeze serviciile primare, cum ar fi HTTP, FTP și DNS, și servicii secundare, cum ar fi PostgreSQL, MySQL și HTTPS.

Răspuns de urgență instantaneu

Verozone Solutions vă oferă serviciul de relații cu clienții, pentru că înțelegem că prezența online este importantă pentru Dvs. Tehnicienii noștri sunt disponibili 24/7 pentru a răspunde la situațiile de urgență care pot apărea.