Cine suntem noi?

VeroZone Solutions SRL a fost înființată și înregistrată în Republica Moldova ca o companie soră / membru a unui grup înființat in 1997 (Internet Traders International SARL, Syscom Technologies SARL, Avansat Solutions FZ-LLC) cu peste 20 de ani de experiență în proiectarea, dezvoltarea și furnizarea de sisteme sofisticate în Orientul Mijlociu, țările CCG, Africa, Federația Rusă și Europa de Est. Prezența noastră în Republica Moldova face parte din strategia noastră de expansiune din Europa de Est și regiunea înconjurătoare.

VeroZone este specializată în sisteme de management al învățământului superior, sisteme de management al școlii, sisteme de management educațional, soluții de eLearning și alte soluții, inclusiv e-Commerce , Web Design, Dezvoltare Web, Gazduire Web, Nume de Domeniu si Servicii de E-mail.

Resursele colective ale grupului nostru conferă companiei VeroZone capacitatea de a gestiona proiecte majore cu capacități mari în managementul proiectelor, cerințele de inginerie, proiectare, implementare, îndeplinire și întreținere.

VeroZone oferă o valoare adăugată sporită pentru clienții noștri și o sursă de creștere și rentabilitate mai bună. Platformele noastre modulare îmbunătățite sunt concepute pentru a se potrivi cu bugetul clientului și oferă înaltă calitate, scalabilitate, flexibilitate și securitate.

Misiunea

Soluțiile întreprinderii de ultima generație, cercetarea și dezvoltarea avansată și practicile stricte de control al calității asigură excelența produselor și satisfacția totală a clienților. Noi sperăm să continuăm misiunea optând pentru cele mai bune rezultate și profităm de această ocazie pentru a le mulțumi clienților și asociaților pentru sprijinul constant și loialitatea acestora.

Viziunea

Experiența noastră ne-a oferit o oportunitate de a introduce serviciile noastre în piețele din Orientul Mijlociu, GCC, Europa de Est, Rusia și Azerbaidjan pentru a dezvolta noi relații. Ne-am extins serviciile oferind aplicații online, dezvoltarea de software, aplicații personalizate de automatizare a afacerilor și diverse soluții integrate.

Reputaţia

Reputația noastră a fost construită pe livrarea de soluții unice la timp și în limitele bugetului. Am asistat organizații începând de la instituții mici la afaceri mari și soluții bancare în diferite sectoare de afaceri și am lucrat cu unele dintre cele mai cunoscute nume din regiune.